CARINE D.O.O.


Zadovoljstvo i povjerenje potrošača i poslovnih partnera koji su tada stečeni, najbolje govore o našoj poslovnosti.

Kompanija „Carine“ d.o.o. iz Podgorice, osnovana je 24. aprila 1991. godine.


27


GODINA SA VAMA

Vlasnik i osnivač Društva je Čedomir Popović iz Podgorice.

Osnovne djelatnosti Društva su ugostiteljstvo, turizam, građevinarstvo i poljoprivreda. Društvo je 09.08.2003. godine upisano u Centralni registar Privrednog suda u Podgorici pod brojem 5-0072684/002 kao društvo sa ograničenom odgovornošću.

 

UKRATKO O NAMA.

Od svog osnivanja kompanija se bavila trgovinom. Započevši poslovanje supermarketom u Maslinama, vođena pravim poslovnim principima (prije svega tačnošću i redovnim izmirivanjem obaveza), Carine su se do 2008. godine proširile na 5 maloprodajnih objekata u Podgorici na ekskluzivnim lokacijama.
Zadovoljstvo i povjerenje potrošača i poslovnih partnera koji su tada stečeni, najbolje govore o našoj poslovnosti.

“Carine” su 2002. godine postale većinski vlasnik AD “Južni Jadran”, u sklopu kojeg posluje hotel “Delfin” u Bijeloj. 2004. godine hotel je renoviran i svečano otvoren.

Kupovinom poslovnog prostora u Ulici Slobode 43, i otvaranjem Centra Carine 2005. godine, ugostiteljstvo počelo da preuzima primat u poslovanju naše kompanije. 2008. godine ostvoren je još jedan ugostiteljski objekat u Moskovskoj ulici, maloprodajni objekti su izdati na period od 10 godina i time smo se u potpunosti preorjentsali na ugostiteljstvo i turizam. 3. juna 2011. godine počela je izgradnja stambeno-poslovnog objekta u Momišićima. Izgradnja ovog objekta označava dodavanje građevinarstva lepezi djelatnosti naše kompanije