Vijesti Galerija Kontakt
 
Ugostiteljsvo
Restoran Carine centar
15. septembra 2005. godine otvoren je Centar Carine. Objekat se prostire na 2.000 m2 i lociran je u strogom centru Podgorice. Moguće mu je pristupiti kako iz Ulice Slobode, tako i iz Hercogovačke ulice i sa Trga Republike.
 
Centar Carine, obzirom na površinu, raspolaže najrazličitijim ugostiteljskim sadržajima. Kafeterija, picerija i špageterija se nalaze u prizemlju, dok se ekskluzivni restoran i kafeterija sa pogledom na Ulicu Slobode, nalaze na prvom spratu. Takođe, Lounge Bar Trendy, koji posluje u sklopu Centra, se nalazi na prizemlju.
 
Od momenta kada je otvoren, Centar Carine predstavlja sinonim za mjesto prilagođeno svim generacjiama. Raznovrsan meni, koji čine jela kako domaće tako i internacionalne kuhinje, ima sjajnu podršku u vidu kvalitetne ponude pića, sa akcentom na vina, proizvedena u svim regijama poznatim po proizvodnji ovog "božanskog pića". Takođe ističemo ponudu velikog broja kolača i drugih poslastica koji se svakodnevno proizvode u našoj "Slatkoj kuhinji".
 
Sve ovo, zajedno sa modernim dizajnom, urađenom po zamisli poznatog arhitekte Amira Vuka, učiniće Vaš boravak u Centru Carine izuzetno prijatnim.

Rezervacije vršiti putem emaila: carine@t-com.me ili  kontaktrajte nas na +382 (0)20 241533
Restoran Carine Moskovska
Dana 27. oktobra 2009. godine kompanija Carine proširuje svoje ugostiteljske kapacitete otvaranjem objekta u dijelu grada preko Morače, u Moskovskoj ulici. Kapacitet objekta je 1.000 m2.
 
Ugostiteljski sadržaj je raznovrsan po ugledu na Centar Carine. Na prizemlju se nalaze moderno uređeni lounge bar, picerija i špageterija, dok se u suterenu nalazi nacionalni restoran. Za uređenje enterijera ovog restorana, koji oduzima dah po ulasku u isti, korišćeni su samo kamen, drvo, željezo i staklo.
 
Carine preko Morače predstavljaju pravo osvježenje za taj dio grada, koji već sada predstavlja poslovni centar Podgorice. U ovom našem objektu svako može pronaći ponešto za sebe, bilo da se radi o poslovnim ljudima, kojima je na pauzi za ručak potreban kvalitetan, bogat i uvijek topao obrok sa linije gotovih jela, ili se radi o porodičnim ljudima koji žele da uživaju u lijepom ambjentu, raznovrsnom meniju i kvalitetnoj ponudi vina. Ponuda restorana Carina preko Morače, u odnosu na restoran u Centru, bogatija je za jela tradicionalne crnogorske kuhinje kao što su kačamak, cicvara, sve vrste pečenja ispod sača, itd.
 
Kao Centar Carine, ovaj objekat je urađen po zamisli Amira Vuka.

Rezervacije vršiti putem emaila: carine@t-com.me ili  kontaktrajte nas na +382 (0)20 241533
Ekskluzivno
Domaća ekološka hrana u restoranima ''Carine''. Specijaliteti tradicionalne crnogorske 
kuhinje od organskih  proizvoda sa farme ''Pišče''. Uživajte u jelima otrgnutim od zaborava koja sa puno ljubavi i truda spremamo za Vas!
Ketering
Za Vaše proslave, koktele i slične prigode organizujemo kompletan ketering. 
Tel.br. 067-877-253, 067-360-069
Najnovije vesti
 
 
Postavljeno: 08.04.2015.
Carine USKORO - primer vesti 02

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of ...
Postavljeno: 08.04.2015.
Ovo je primer objave u aprilu

It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum ...